top of page

Nieuwsbrief – de zon komt weer tevoorschijn in Cucina SOHO

Nieuwsbrief | Nummer 4 | 2 april 2023 |De rosé staat al koud!


Eindelijk weer eens een nieuwsbrief! Laten we het erop houden dat de donkere dagen een soort van schrijversblok veroorzaakten. Gelukkig langzaam, maar zeker komt de zon weer tevoorschijn. En ook de lente ingrediënten doen hun intrede. Asperges, morieljes, doperwtjes, vroege aardbeien, daslook, etc.


Gault & Millau

Ook in de nieuwste gids van de Gault & Millau wordt er weer lovend over Cucina Soho geschreven. Natuurlijk zijn wij hier zeer blij mee, en vereerd door.


Lunch

Vanaf april zullen wij met de lunch een aparte kaart serveren. Hierop een aantal kleine gerechten, maar ook een aantal heerlijk belegde bruschette. Wilt u uitgebreider eten, dan kan dit natuurlijk altijd en kies

dan van onze gewone kaart. Ook ons drie gangen keuzemenu voor 30,- blijft bestaan.


Pasen / Koningsdag

Eerste en tweede paasdag zijn wij gesloten, zoals elke zondag en maandag. Koningsdag de 27ste zijn wij wel gewoon geopend. En we serveren deze dag onze antipasti met twee glazen Aperol spritz voor 29,-. Koningsavond de 26ste zijn wij gesloten, wel die dag open voor lunch tot 17:00.

Secretaressedag

Op 20 april is de secretaressedag, en kunnen zij in het zonnetje worden gezet. Nu vinden wij dat iedereen wel in het zonnetje gezet mogen worden, en daarom bieden wij deze dag een ieder die komt lunchen of dineren een glas spumante aan. Niet alleen de secretaresse!


Tuin

Zodra het weer toelaat zullen we weer gaan serveren in de tuin. Hebben dit jaar ook schitterende parasols, zodat u niet in de hete zon hoeft te zitten. De rosé staat al koud!
Kunst

Zoals u weet heeft kunst een speciaal plekje in ons hart. En nu is Den Haag een heerlijke stad voor de kunstliefhebber. Goed excuus als u van buiten Den Haag komt om dit te combineren met een bezoek aan ons en een museum of galerie. Tenslotte is het Mauritshuis twee minuten lopen van ons.Cucina SOHO

in het nieuws

Back to site
bottom of page