top of page

Julius Jaspers over Cucina SOHO

Publicatie | www.juliusjaspers.nl | 29 december 2021 |


Het is eigenlijk niet zo leuk om een restaurant te beschrijven als de zaak dicht is, maar als het allemaal niet te lang duurt raad ik je toch echt aan naar Cucina Soho te gaan in Den Haag.


Mijn grote vriend Ricardo van Ede zwaait daar sinds kort de scepter na vele omzwervingen (Hermitage, Ricardo’s, Nevel, Hangar en Vessel om er maar eens even een paar te noemen) en ik heb het idee dat hij zijn plek gevonden heeft. De master woont sinds een paar jaar in Den Haag (de liefde…) en werdt gek van 2 x per dag 1,5 uur in de trein, er bood zich een kans aan et voila…


Cucina Soho zit 150 meter, misschien minder, van het Mauritshuis, en dus 250 meter van het Binnenhof en omschrijft zich het beste als een lange brede pijpenla. Na 10 meter is er de bar, na 20 meter de keuken, en na 30 meter begint de tuin, wat vooral in de zomer een wild feest zal zijn. De zaak doet aan een Italiaanse Cantina denken en dat is ook precies wat Ricardo wil. Beetje Italiaans, boers eten maken, easy on the price, niet te in gewikkeld allemaal.



Hier de complete publicatie


Cucina SOHO

in het nieuws

Back to site
bottom of page