top of page

Cucina SOHO nu in de nieuwe Gault & Millau gids

Publicatie | www.gault-millau.nl | 16 maart 2022 |


Cucina SOHO


De eclectische chef Ricardo van Ede lijkt na wat omzwervingen eindelijk terug een eigen spot gevonden te hebben. Hij lijkt gelukkig en dat reflecteert zich meteen in zijn eten. In zijn prachtige nieuwe Italiaanse kantine, pal in het centrum van Den Haag, is de feelgood factor van Italië heel nadrukkelijk aanwezig.


Je kan hier zowat de hele dag langskomen om van een beperkte kaart met heel aantrekkelijke gerechten te kiezen. Alles is, zoals we van Ricardo zouden verwachten ‘product driven’. De geroosterde paprika met opgelegde ansjovis is meteen mediterraan raak. De hoog op smaak zijnde kalfstartaar wordt verfrist met flinterdunne gesneden selder en citroen, terwijl de caponato is zoals we hem graag hebben wanneer we in Sicilië zouden zijn.


Lamsballetjes in een diepe tomatensaus zijn gewoonweg heerlijk en een stuk gebraden dikke schol met zeevruchten en een luchtige jus van de zee maken ons blij. Ricardo komt onverwacht uit de hoek, maar dit is een plek voor echte Italofielen, maar dat zijn we allemaal wel een beetje.Hier de complete publicatie


Cucina SOHO

in het nieuws

Back to site
bottom of page